Yüksek Lisans Programları
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
- GIDA GÜVENLİĞİ
- Tezli Yüksek Lisans
Program Tanımları
|
|
Kuruluş | | Kazanılan Derece | | Derecenin Düzeyi | Yüksek Lisans | Kabul ve Kayıt Koşulları | | Önceki Öğrenmenin (formal, in-formal, non-formal) Tanınması Hakkında Kurallar | | Yeterlilik Koşulları ve Kuralları | | Program Profili | | Mezunların İstihdam Profilleri (örneklerle) | | Üst Derece Programlarına Geçiş | | Sınavlar, Ölçme ve Değerlendirme | | Mezuniyet Koşulları | | Çalışma Şekli (Tam Zamanlı, e-öğrenme ) | - | Adres ve İletişim Bilgileri (Program Başkanı, AKTS/DS Koordinatörü) | | Bölüm Olanakları | |
Program Çıktıları
|
|
Müfredat
|
|
D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1
|
FGG604-21
|
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
2
|
FGG609-21
|
GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÇEVRE TOKSİKOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
6
|
3
|
FGG616-22
|
GIDA GÜVENLİĞİ VE ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
4
|
FGG602-21
|
GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
5
|
FGG601-21
|
GIDA GÜVENLİĞİNE GİRİŞ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
FGG603-21
|
GIDALAR İÇİN ULUSAL VE ULUSLARARASI MEVZUAT
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
FGG605-21
|
GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
0
|
0
|
8
|
FGG618-22
|
GIDALARDA KİMYASAL KALINTILAR VE ANALİZ METODLARI
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
6
|
9
|
FGG617-22
|
GIDALARLA GELEN KİMYASAL TEHLİKELER
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
10
|
FGG619-22
|
HAYVANSAL GIDA-SAĞLIK İLİŞKİLERİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
FGG611-21
|
HAYVANSAL ÜRETİMDE GIDA GÜVENLİĞİ
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
0
|
0
|
12
|
FGG621-24
|
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA GÜVENLİĞİ
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
0
|
13
|
FGG620-22
|
MİKOTOKSİNLER
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
0
|
6
|
14
|
FGG600S
|
SEMİNER
|
Zorunlu
|
0
|
0
|
0
|
0
|
15
|
FGG600T
|
TEZ DANIŞMANLIĞI
|
Zorunlu
|
0
|
1
|
0
|
30
|
16
|
FGG600
|
UZMANLIK ALAN DERSİ
|
Zorunlu
|
8
|
0
|
0
|
30
|
Toplam |
45
|
5
|
0
|
78
|
|
|
|
|
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center
/ ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00
|
|