TR | EN
Doktora Programları
Yüksek Lisans Programları
Lisans Programları
Önlisans Programları
 
Önlisans Programları

AYBASTI MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK - Önlisans



Program Tanımları
Kuruluş
Kazanılan Derece
Derecenin Düzeyi
Ön Lisans
Kabul ve Kayıt Koşulları
Önceki Öğrenmenin (formal, in-formal, non-formal) Tanınması Hakkında Kurallar
Yeterlilik Koşulları ve Kuralları
Program Profili
Mezunların İstihdam Profilleri (örneklerle)
Üst Derece Programlarına Geçiş
Sınavlar, Ölçme ve Değerlendirme
Mezuniyet Koşulları
Çalışma Şekli (Tam Zamanlı, e-öğrenme )
-
Adres ve İletişim Bilgileri (Program Başkanı, AKTS/DS Koordinatörü)
Bölüm Olanakları

Program Çıktıları


Müfredat
D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 YÖKA1 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Zorunlu 2 0 0 2
2 AYAS1032023881 BESLENME İLKELERİ Zorunlu 4 0 0 0
3 AYAS1052023881 GASTRONOMİYE GİRİŞ Zorunlu 2 0 0 0
4 AYAS1012023881 MUTFAK PLANLAMA Zorunlu 3 1 0 0
5 AYAS1112023881 PİŞİRME YÖNTEMLERİ - I Zorunlu 3 1 0 0
6 AYAS1072023881 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Zorunlu 2 0 0 0
7 YÖKT1 TÜRK DİLİ-I Zorunlu 2 0 0 2
8 YÖKY1 YABANCI DİL-I Zorunlu 2 0 0 2
9 AYAS1092023881 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ Zorunlu 2 0 0 0
Toplam 22 2 0 6
 
2. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 YÖKA2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II Zorunlu 2 0 0 0
2 AYAS1122023881 MENÜ PLANLAMA Zorunlu 3 1 0 0
3 AYAS1082023881 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ Zorunlu 2 0 0 0
4 AYAS1102023881 PİŞİRME YÖNTEMLERİ - II Zorunlu 3 1 0 0
5 STJ1022023881 STAJ - I Zorunlu 0 0 0 0
6 YÖKT2 TÜRK DİLİ-II Zorunlu 2 0 0 0
7 YÖKY2 YABANCI DİL-II Zorunlu 2 0 0 0
8 AYAS1062023881 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - I Zorunlu 1 1 0 0
9 AYAS1042023881 YÖRESEL MUTFAKLAR Zorunlu 3 1 0 0
Toplam 18 4 0 0
 
 
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center / ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00