Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS | GMS21092021341 | MUTFAKLARDA TEDARİK YÖNETİMLERİ | Seçmeli | 2 | 3 | 4 |
|
Dersin Seviyesi |
Lisans |
Dersin Amacı |
Öğrencilerin yiyecek içecek işletmelerindeki tedarik süreçlerini kavramasını sağlamak. |
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri |
|
Öğrenme Çıktıları |
1 | Mutfaktaki tedarik yöntemlerini öğrenme |
|
Öğrenim Türü |
Birinci Öğretim |
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler |
|
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Dersin İçeriği |
|
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği |
|
1 | . Tedarik Zinciri Yönetimi Kavramı | | | 2 | Tedarik Zinciri Yönetiminde Satın alma | | | 3 | Malzeme ve donanım seçimi, tedarik ve kurulum ilkeleri | | | 4 | Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu | | | 5 | Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu | | | 6 | Bulaşıkhane ve diğer donanımların tedarik ve kurulumu | | | 7 | Ara sınav | | | 8 | Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki | | | 9 | Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki | | | 10 | Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki | | | 11 | Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki | | | 12 | Otel mutfağı tedarik yönetimleri | | | 13 | Otel mutfağı tedarik yönetimleri | | | 14 | Final sınavı | | |
|
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
|
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları |
|
Değerlendirme | |
TOPLAM | 0 | |
TOPLAM | 0 | Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 40 | Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 60 | TOPLAM | 100 |
| Dersin Sunulduğu Dil | | Staj Durumu | |
|
İş Yükü Hesaplaması |
|
Ara Sınav | 1 | 1 | 1 |
Final Sınavı | 1 | 1 | 1 |
Derse Katılım | 14 | 3 | 42 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma | 16 | 3 | 48 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma | 14 | 2 | 28 |
|
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi |
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek |
|
|
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center / ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00
|