Ders Öğretim Planı
Dersin KoduDersin AdıDersin TürüYılYarıyılAKTS
GMS21092021341MUTFAKLARDA TEDARİK YÖNETİMLERİSeçmeli234
Dersin Seviyesi
Lisans
Dersin Amacı
Öğrencilerin yiyecek içecek işletmelerindeki tedarik süreçlerini kavramasını sağlamak.
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri
Öğrenme Çıktıları
1Mutfaktaki tedarik yöntemlerini öğrenme
Öğrenim Türü
Birinci Öğretim
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar
Dersin İçeriği
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği
HaftaTeorikUygulamaLaboratuvar
1. Tedarik Zinciri Yönetimi Kavramı
2Tedarik Zinciri Yönetiminde Satın alma
3Malzeme ve donanım seçimi, tedarik ve kurulum ilkeleri
4Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu
5Depolama, Hazırlık ve Pişirme donanımları tedarik ve kurulumu
6Bulaşıkhane ve diğer donanımların tedarik ve kurulumu
7Ara sınav
8Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
9Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
10Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
11Servis alanı malzemeleri seçim ve tedariki
12Otel mutfağı tedarik yönetimleri
13Otel mutfağı tedarik yönetimleri
14Final sınavı
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları
Değerlendirme
Yarıyıl (Yıl) İçi EtkinlikleriAdetDeğer
TOPLAM0
Yarıyıl(Yıl) Sonu EtkinliklerAdetDeğer
TOPLAM0
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri60
TOPLAM100
Dersin Sunulduğu Dil
Staj Durumu
İş Yükü Hesaplaması
EtkinliklerSayısıSüresi (saat)Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav111
Final Sınavı111
Derse Katılım14342
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma16348
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma14228
TOPLAM İŞ YÜKÜ (saat)120
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi

1

2

3

4

5

6
ÖÇ1555555
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek
 
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center / ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00