Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS | TSEC2022018839 | HYGIENE AND SANITATION | Seçmeli | 2 | 4 | 2 |
|
Dersin Seviyesi |
Ön Lisans |
Dersin Amacı |
The aim of this course, students; legislation, personal hygiene, cleanliness of the enterprise is to gain qualification for the application of the rules of disinfection. |
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri |
Öğr. Gör. Mehmet KABACIK |
Öğrenme Çıktıları |
1 | Businesses apply the rules of cleaning and disinfection. | 2 | Provide individual hygiene. | 3 | | 4 | | 5 | |
|
Öğrenim Türü |
Formal Education |
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler |
None |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
None |
Dersin İçeriği |
Personal Hygiene, Personal Hygiene Rules in Business toilets and hand washing areas, periodic health checks, Input and Output Management, Cleaning Supplies, Cleaning and disinfection in the food business. |
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği |
|
1 | Personal Hygiene
| | | 2 | Personal Hygiene
| | | 3 | Personal Hygiene
| | | 4 | Personal Hygiene Rules
| | | 5 | Personal Hygiene Rules
| | | 6 | Toilet and Hand Washing Area in business.
| | | 7 | The toilets and hand washing areas in the business, periodic health controls.
| | | 8 | Midterm
| | | 9 | Business Inputs and Outputs
| | | 10 | Cleaning Supplies
| | | 11 | Cleaning Supplies
| | | 12 | Cleaning Supplies
| | | 13 | Cleaning and disinfection in food industry
| | | 14 | Cleaning and disinfection in food industry
| | | 15 | Cleaning and disinfection in food industry
| | | 16 | Final exam | | |
|
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
|
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları |
|
Değerlendirme | |
TOPLAM | 0 | |
TOPLAM | 0 | Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 40 | Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 60 | TOPLAM | 100 |
| Dersin Sunulduğu Dil | | Staj Durumu | None |
|
İş Yükü Hesaplaması |
|
Midterm Examination | 1 | 1 | 1 |
Final Examination | 1 | 1 | 1 |
Attending Lectures | 14 | 3 | 42 |
Self Study | 10 | 2 | 20 |
Individual Study for Mid term Examination | 1 | 1 | 1 |
Individual Study for Final Examination | 1 | 1 | 1 |
|
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi |
ÖÇ1 | 4 | | 4 | | 4 | 5 | | | 4 | ÖÇ2 | 4 | | 4 | | 5 | 4 | | | 5 | ÖÇ3 | | | | | | | | | | ÖÇ4 | | | | | | | | | | ÖÇ5 | | | | | | | | | |
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek |
|
|
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center / ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00
|