Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS | MUH2212010948 | BUSINESS MANAGEMENT II | Zorunlu | 2 | 3 | 5 |
|
Dersin Seviyesi |
Ön Lisans |
Dersin Amacı |
To give basic knowledges about business behaviour. |
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri |
Lecturer Didem ÖZTÜRK ÇİFTCİ |
Öğrenme Çıktıları |
1 | Define basic concepts concerned with business administration. | 2 | Motivation, leader, group, conflict, communication). |
|
Öğrenim Türü |
Evening Education |
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler |
None |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
None |
Dersin İçeriği |
Behavior in organizations, communication, authority-power and impressing in management, administration and leadership, groups in organizations, administration and motivation, conflict in organization and management of conflict, changing in organizations and management of changing. |
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği |
|
1 | Administration and leadership | | | 2 | Administration and leadership | | | 3 | Conflict in organization and management of conflict | | | 4 | Conflict in organization and management of conflict | | | 5 | Mobbing | | | 6 | Communication | | | 7 | Communication | | | 8 | MID TERM EXAM | | | 9 | Benchmarking and Reorganization | | | 10 | Benchmarking and Reorganization | | | 11 | Total quality management | | | 12 | Total quality management | | | 13 | Crisis management | | | 14 | Crisis management | | | 15 | Time Management | | | 16 | FINAL EXAM | | |
|
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
İşletme Yönetimi ( Dilaver Tengilimoğlu, E. Asuman Atilla, Meral Bektaş) |
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları |
|
Değerlendirme | | Dersin Sunulduğu Dil | | Staj Durumu | None |
|
İş Yükü Hesaplaması |
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi |
ÖÇ1 | 5 | 5 | 4 | 3 | 1 | 2 | 3 | 4 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 | ÖÇ2 | 5 | 5 | 4 | 3 | 1 | 2 | 3 | 4 | 3 | 1 | 3 | 2 | 3 |
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek |
|
|
Ordu University Rectorate Building ,Cumhuriyet Campus , Center / ORDU / TURKEY • Tel: +90 452 226 52 00
|